Ewout & Etienne

Na het succes van 'Onze Vader' komt cabaretduo Ewout en Etienne met een volledig nieuw avondvullend programma, getiteld 'SF'. Was het vorige programma nog een absurde aaneenschakeling van losse sketches, de nieuwe voorstelling vertelt zowaar een compleet verhaal. Gebleven zijn: stevige muziek, scherpe grappen en slechte PR.

Volkskrant (Patrick van den Hanenberg)

Twee cabaretgiganten. Bosje bloemen en een fles champagne voor de cabaretiers, klaar. 

NRC Handelsblad (Henk van Gelder)

De avond verliep in een ontspannen sfeer. Bijna tweehonderd bezoekers in het vrijwel uitverkochte Comedytheater in de Nes zaten zich hoorbaar te vermaken met vriendelijk getoonzette grapjes over Marokkanen, Turken en Nederlanders. Ook een paar meisjes met hoofddoekjes in het publiek lachten vrolijk mee.

Stentor (Marion Groenewoud)

Een 'mooi koppel' dat 'uitblinkt in actuele grappen' en 'Met zijn imitaties kreeg Ewout de lachers op zijn hand, terwijl Etienne liet horen dat hij prachtig kon zingen. De mannen houden van onverwachte humor.'

Giel Beelen (Presentator 3FM)

'Twee nieuwe helden. Fris, fruitig en lekker bizar'

 

Ewout en Etienne kregen in 2004 een staande ovatie en de publiekspijs tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival. Daarnaast wonnen ze een aantal regionale festivals. Recent ontvingen ze op het Eindhovendse CabareteSKE zowel de jury- als de publiekspijs.